top of page
20230515_112541_edited.jpg

Inloop

 

Aan de Paulus Potterstraat 20 in Groningen hebben wij ons kantoor. Hierbij hebben we een inloopvoorziening waar onze bewoners dagelijks welkom zijn om met ons te lunchen, een kopje koffie te drinken, een potje tafelvoetbal te spelen of om in een ongedwongen sfeer even bij te praten. 

Een aantal avonden in de week koken en eten we hier gezamenlijk met de bewoners die hier behoefte aan hebben of wie dit nodig hebben om structuur in hun dag te krijgen. Soms hebben we daaraan vooraf met elkaar gesport of zijn we samen naar een afspraak geweest. In overleg wordt er besloten wat er gekookt wordt en wie welke taak uitvoert. Onze ervaring is dat deze momenten ontzettend veel opleveren. Zowel voor de bewoners als voor de hulpverleners. We hechten als Stee050 veel waarde aan een goed en met name open contact met elkaar. Het hoeft niet altijd serieus te zijn. Een lolletje en dolletje horen ook bij het leven en zorgen vaak voor mooie gesprekken. Een vertrouwde omgeving is wat we hier creëren met elkaar. 

Wanneer je hulp nodig denkt te hebben ben je ook altijd welkom om eens binnen te komen lopen om te bespreken wat we voor je kunnen betekenen. Daarnaast werken wij met veel partijen samen. Zo is er in de meeste gevallen wel een partij waar we je naar door kunnen verwijzen wanneer wij zelf niet de gevraagde hulp kunnen bieden.

 

Schroom niet en kom gerust binnen. Bij ons ben je altijd welkom!

bottom of page